(Android/iOS) Bus Simulator : Ultimate οι κωδικοί αυξάνουν τους κρυστάλλους
Feb 15, 2022 17:15:22 GMT
Post by isunbinuckco on Feb 15, 2022 17:15:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι κωδικοί αυξάνουν τους κρυστάλλους ▞▞▞
▞▞▞ Bus Simulator : Ultimate 2022 version ▞▞▞
Το γραφικό ήταν υπέροχο, αλλά μετά από πολλά λεπτά οδήγησης και φτάνοντας στον προορισμό, οι επιβάτες δεν θα βγουν από το λεωφορείο παρόλο που το παρκάρατε τέλεια. Διορθώστε το πρόβλημα.
Το παιχνίδι είναι υπέροχο σε όλα, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα και είμαι σίγουρος ότι είναι το πάρκινγκ. Κάθε φορά που παρκάρω σωστά δεν θα αφήσει τους επιβάτες να ανάψουν εκτός και αν απενεργοποιήσω τη συσκευή μου
Plss plsss διορθώστε το σφάλμα στο πάρκινγκ στο τέλος της διαδρομής είναι απογοητευτικό και μειώστε την τιμή των αντικειμένων και του οχήματος ή δώστε μας υψηλότερη ανταμοιβή στις διαφημίσεις ή όταν οδηγούμε τη διαδρομή.
Bus Simulator : Ultimate સિમ્યુલેશન symv
Πρέπει να πληρώσεις για να παίξεις. Παίζω εδώ και πόσο καιρό το ίδιο δρομολόγιο 🤣
Θα δώσω 5 αστέρια αν το διορθώσεις. Όταν στο επίπεδο 1 όταν παρκάρω το λεωφορείο. Ο επιβάτης δεν θα βγει έξω ακόμα κι εγώ έδωσα 100 persent ακόμα δεν λειτουργεί παρακαλώ διορθώστε αυτό τα άλλα πράγματα είναι καλά. Καλό γραφικό και καλό χειριστήριο.
Bus Simulator : Ultimate הדמיה nbxy
ακόμα και όταν βρίσκεστε στο χώρο στάθμευσης δεν σας αφήνει να ολοκληρώσετε το επίπεδο
Σίγουρα υπάρχει ένα σφάλμα στην πρώτη αποστολή, αλλά βρήκα έναν εύκολο τρόπο να το διορθώσω. Όταν παρκάρετε στην περιοχή, μείνετε εκεί και αποθηκεύστε το παιχνίδι και απλώς βγείτε από την εφαρμογή. Μην τα παρατάς, απλώς φύγε από αυτό. Στη συνέχεια, κάντε ξανά κλικ σε αυτό και επιστρέψτε στην αποθήκευση και θα πρέπει να διορθωθεί.
Δεν μπορώ να ανοίξω το παιχνίδι... Έχω λευκή οθόνη.....
Προσπαθώ να παρκάρω το λεωφορείο όταν τελειώσει το ταξίδι μας αλλά δεν πέτυχε! Παρακαλώ διορθώστε αυτό!
Το παιχνιδι ειναι καλο αλλα με πεταει. σεινεχια παρακαλω καντε κατι
Bus Simulator : Ultimate სიმულაცია xarc
Παιδιά δεν ξέρω ούτε και εγώ που είναι το start🙄
Τα γραφικά και ο έλεγχος είναι καλά👍 Παρακαλώ, ενημερώστε το παιχνίδι σε τακτική βάση... Ενημερώστε το all Bus Engine... Όλα τα λεωφορεία κινούνται με την ίδια ταχύτητα...🙄🙄🥱 τι διάολο !!! Επομένως, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει οποιαδήποτε επιλογή προσαρμογής όπως σύστημα κινητήρα, σύστημα διακοπής λειτουργίας, χειρισμός... κ.λπ... Και προσθέστε περισσότερα λεωφορεία... Για καλύτερη εμπειρία
Αυτο ειναι πολυ καλο. Ωραίο γραφικό όλα καλά. Αλλά δεν μπορώ να σταθμεύσω το λεωφορείο, ακόμη κι αν είμαι σταθμευμένος τέλεια, διορθώστε αυτό το σφάλμα.
Είναι καλό παιχνίδι αλλά έχει ένα μικρό πρόβλημα. Πολύ ευαισθησία στο τιμόνι. Θα θερμοπαρακαλούσα στην Εταιρεία να φτιάξει το πρόβλημα αυτό. Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας. Καλή συνέχεια.
Γίνεται πολύ δύσκολο να κερδίσεις χρυσό για να ανοίξεις άλλες διαδρομές
Πιθανότατα έχετε δει τα παράπονα όλων, κάντε κάτι γι' αυτό, απαντήστε μας αν έχετε διαβάσει τα παράπονα των παικτών σας, παρόλα αυτά το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό.
Kolo oso na ne
Όλες οι πόλεις. περιελάμβανε μόνο έναν χάρτη και ίδιες διαδρομές. Ένα ταπεινό αίτημα η επόμενη ενημέρωση, παρακαλώ άλλαξε...
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι δεν έχω παίξει καλύτερο παιχνίδι προσομοίωσης. Δίνω σε αυτό το παιχνίδι 5 αστέρια επειδή τα γραφικά είναι καταπληκτικά και είναι απλά τόσο ρεαλιστικά. Μπράβο
Αυτό είναι πολύ καλό, θα έπαιζα αν μπορούσατε πραγματικά να διορθώσετε το παιχνίδι, ένα σοβαρό σφάλμα είναι όταν τελειώσετε το ταξίδι και δεν θα σας αφήσει να παρκάρετε. Το πάρκο τέλεια στο τέλος είναι απλώς κολλημένο και δεν σας αφήνει. Εάν σκέφτεστε να παίξετε, απλά μην το κάνετε, δεν υπάρχει λόγος να μην μπορείτε καν να τελειώσετε.
Καλό παιχνίδι αλλά τόσα πολλά σφάλματα δεν μπορώ να προχωρήσω όταν τελείωσα τη διαδρομή δεν μπορώ να το παρκάρω εκεί αλλά το έχω ήδη σταθμεύσει τέλεια το παιχνίδι δεν μπορώ να τελειώσει
Πολύ καλό παιχνίδι χωρίς πόδι αυτό το παιχνίδι καλύτερο από τον προσομοιωτή λεωφορείου Ινδονησία 🙂🙂🙂
Κατα τη γνωμη μου πρεπει να μπει και το man 2019 ή το man regio 2017
Cooking Talent - Restaurant fever Strategické tpg
1 Αστέρι, διότι για να παίξεις online πρέπει να πληρώσεις.
Το παιχνίδι ίσως ο καλύτερος προσομοιωτής λεωφορείου στο playstore, αλλά... Στην πρόσφατη ενημέρωση όταν πλησιάζω στο τέλος ενός προορισμού, δεν μπορώ να παρκάρω σωστά το λεωφορείο στο ορθογώνιο κουτί και συνεχίζει να λέει να το παρκάρω τέλεια. Ελπίζω στη μελλοντική ενημέρωση να αφαιρέσετε αυτό το σφάλμα επειδή επηρεάζει το παιχνίδι μας και επιπλέον θα ήθελα να προτείνω να προσθέσετε χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ώστε το παιχνίδι να γίνει πιο ρεαλιστικό.
σφάλματα κατά τη στάθμευση, δεν μπορώ να παρκάρω/τερματίσω
Τέλιο παιχνίδι Manos για 😋🥲☺🙀😸❤
Δεν μπορώ να ολοκληρώσω τη διαδρομή μου γιατί δεν τελειώνει.Εμφανίζεται πάντα "Park Here Perfectly" Παρακαλώ διορθώστε το για καλύτερη εμπειρία.
Πράγματι είναι το καλύτερο παιχνίδι, αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα με αυτό. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς πρέπει να πακετάρετε αυτά που έχετε φτάσει στον προορισμό σας; Πραγματικά έχω προσπαθήσει αρκετές φορές αλλά μάταια.
Πολύ καλά
Είναι κρίμα που θα μπορούσε να ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι, αγόρασα τη δεύτερη πόλη μου και αγόρασα 3 φορές νέα τερματικά στη Γαλλία και έδειξα μόνο ένα από αυτά
Είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι, αλλά έχω ένα πρόβλημα με το παιχνίδι, όταν ξεκινάω μια διαδρομή και το παιχνίδι ξεκινάει όλη η οθόνη μαυρίζει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα παρά μόνο όταν κλείσω την εφαρμογή και την ανοίξω ξανά και συνεχίσω τη διαδρομή είναι το ίδιο που είναι πολύ ενοχλητικό. Νομίζω επίσης ότι η απόδοση/παέρος και ο ήχος του λεωφορείου αλλάζει με κάθε λεωφορείο. Είχα επίσης ένα θέμα που ο στόχος μου δεν θα καταγραφόταν και δεν μπορούσα να κάνω τους στόχους μου
Αυτό το παιχνίδι συνιστάται ανεπιφύλακτα. Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μακράν που έχω παίξει στο Googe Play και είναι επίσης διαθέσιμο στο App Store. Υπάρχουν μόνο μερικά βασικά σφάλματα που έχω ανακαλύψει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μου: - Τα AI άλλων οχημάτων δεν είναι πραγματικά τόσο καλά. Τείνουν να περιφέρονται όπου θέλουν και μόλις και μετά βίας σταματούν για εσάς όταν είστε κοντά τους. - Χώρος στάθμευσης με το λεωφορείο της μίζας, στο τέλος. (Υπάρχει μια επιδιόρθωση, μόλις νομίσετε ότι έχετε παρκάρει καλά, αποθηκεύστε και σταματήστε, επιστρέψτε μετά).
Αυτό το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά όταν τελειώσω με τη διαδρομή και αρχίσω να παρκάρω, απλώς λέει στάθμευση τέλεια και ποτέ δεν ολοκληρώνω την αποστολή, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσω στο παιχνίδι, αυτό το σφάλμα/το σφάλμα πρέπει να διορθωθεί
βαλτε δωρεάν οδήγηση θα είναι πιο ωραίο 😜
Πολύ πολύ πολύ κακό παιχνίδι που έχω δει ποτέ στη ζωή μου αυτό το παιχνίδι είναι το πώς να παρκάρω τέλεια και να παρκάρω τέλεια και επίσης δείχνει το πάρκο τέλεια δείχνουν αυτό το παιχνίδι αξίζει λιγότερο για 656 MB άχρηστο παιχνίδι Δεν διορθώθηκαν σφάλματα Παίζω αυτό το παιχνίδι 2012 ότι αυτό το παιχνίδι είναι σούπερ, αλλά είναι απόβλητα δεν έχει εγκατασταθεί αυτό το παιχνίδι
Πολύ κακό γιατί δεν μπορούσα να βρω που πατάω για να παίξω.
Είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι, είναι σαν να οδηγείτε πραγματικά το λεωφορείο. Ένα από τα παράπονα που έχω είναι ότι στην πρώτη σας διαδρομή όταν φτάσετε στο τέλος της για να παρκάρετε και να αφήσετε τους επιβάτες. Σου λέει να παρκάρεις τέλεια, όσες φορές κι αν δοκιμάσεις, εξακολουθεί να λέει στάθμευση εδώ τέλεια.
Υπέροχο παιχνίδι με ποιοτικά γραφικά. Ωστόσο, υπάρχει αυτό το αρκετά ενοχλητικό σφάλμα. Όποτε τελειώνω με ένα ταξίδι και προσπαθώ να παρκάρω το λεωφορείο, δεν γίνεται τίποτα. Διορθώστε το.
Δεν μπορώ να καταλάβω καν πως παίζεται
μαλακια οτι νανε ειναι για τον μπουστο με πεταει εξο το κολο παιχνιδο σας μεσα αν ειχαι μηδεν αστεργια θα το εβαζα 0 😡😡😡🖕🖕🖕🖕🖕🖕