Post by montpropananaw on Mar 16, 2022 18:39:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Griddlers Plus ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Griddlers Plus IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب برای جواهرات نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Griddlers Plus 2022 version ▞▞▞
بازی بهتازگی بهروزرسانی شد و من بیش از 250 پازل تکمیلشده و 5 پازل در حال انجام را از دست دادم. نسخه پشتیبان حذف شده است. شرم آور است، اما مطمئن نیستم که بخواهم برخی از بزرگترین پازل ها را دوباره در اینجا انجام دهم.
خود بازی عالی است! من واقعا آن را دوست دارم. متأسفانه رابط کاربری فوق العاده بد است. پیمایش دشوارتر از آن چیزی است که باید باشد و تبلیغات کمی بیش از حد است. من با خوشحالی می خواهم برای حذف تبلیغات هزینه کنم، اما هزینه آن گزاف است. بیش از 20 دلار استرالیا! چه شوخی.
برخی از پازل ها بهتر از بقیه هستند، برخی دیگر بسیار خوب ترسیم شده اند. حداقل یکی به شدت نژادپرست است. به طور جدی؟ توجه داشته باشید ببینیم آیا کسی توجه دارد یا خیر.
من از Griddlers لذت می برم. چالش برانگیز. راه خوبی برای آرام شدن من هیچ باگ یا مشکل دیگری را تجربه نکرده ام. برنامه خوب
وقتی نمیتوانید یک پازل را بدون تبلیغات کامل کنید، وقت آن است که همه را رها کنید
Griddlers Plus Réflexion mbqj
من 2 تا از کباب پزهای رنگی خودم را ساختم، حدود 5 ساعت صرف ساخت آنها کردم.مطمئن شدم که آنها و همه چیز ذخیره شده اند، امروز صبح از خواب بیدار شدم و بازی را باز کردم تا متوجه شدم که گریلدهای من ناپدید شده اند 😢 کجا رفتند .... این 5 ستاره بود زیرا من کاملاً عاشق این بازی هستم اما کار کردم به سختی آنها را درست کردم و می خواستم آنها را با دوستانم به اشتراک بگذارم.
دستورالعمل ها برای درک آن بسیار سخت و پیچیده هستند.
Griddlers Plus Hjernetrim auhw
به همان اندازه که از این بازی لذت می برم. من نمی دانم چگونه تبلیغات را حذف کنم زیرا هر بار که سعی می کنم با خطایی مواجه می شوم که می گوید به حساب Play Store خود وارد نشده ام. که اصلا درست نیست و من برای یافتن راه حل به اینترنت رفتم و هیچ کاری نشد.
حدس میزنم در حال حاضر پشتیبانی نمیشود، و پر از اشکال در همه پازلها به جز پازلهای اندازه کوچک است. دلخراش. در مثلثها، Cornstalk هر کولوم با رنگ قرمز، اما هر ردیف با رنگ سبز مشخص شده است.
همیشه به من می گوید که پازل های جدیدی دارم اما برای همیشه دانلود نکرده ام! دیوانه ام کرد!
Griddlers Plus Головоломки vbb
گرفتن اهرم های بالاتر سخت نیست
نوارهای "اشارهها" اکنون به شما میگویند که آیا سطر/ستون درست است یا خیر، قبلاً فقط به شما میگفت که آیا تعداد مناسبی از کاشیها پر شده است یا خیر. اکنون نیازی به استدلال ندارد، فقط سلول ها را تغییر دهید تا زمانی که به شما بگوید درست است.
چگونه من این را انجام دهم؟
برای بازی احساس ناخوشایندی دارد، به خصوص پس از بازی Nemo picross. این برای من نیست، حذف نصب!
بارگذاری برنامه، بارگیری بخش های دشواری، بارگیری بخش فرعی. هنگامی که یک پازل انتخاب می شود، چیزی به جز نوار blavk در بالا نشان داده نمی شود. تنها چیزهایی که نشان می دهد عبارتند از "بازگشت" "ذخیره" "پاک کردن" و "تنظیمات". توسعه دهنده لطفا کمک / تعمیر. دستگاه نوت 5 است
من یک سطح بازی کردم ... بازی خوب است اما تبلیغات آزاردهنده بود بنابراین برنامه اکنون یک تاریخ است
گذراندن زمان با آن عالی است و همچنین در مواقعی که اضطراب دارم به من کمک می کند.
کنترل های وحشتناک و همچنین نقشه ها باید مربع باشند نه مستطیل، خیلی گیج کننده می شود، لطفا کنترل ها را اصلاح کنید
بدترین!! تا به حال بسیاری از نانوگرام ها را بازی کرده ام و این بدترین است.
در ابتدا یک چالش 5 ستاره خوب و یک مصرف کننده زمان سرگرم کننده بود. این به روز رسانی جدید همه اینها را از آن دور کرد. پازلی که به شما جواب می دهد چه فایده ای دارد؟
ناراحت کننده است، اما خوب
من از انجام این بازی در تبلت خود لذت می برم. من این بازی را در یک مجله با مداد انجام می دادم. این یک پیشرفت بزرگ است.
برنامه شگفت انگیز، بسیار اعتیاد آور. من هرگز تمام نمی شوم زیرا انتخاب زیادی وجود دارد. تنها مشکل من این است که قلم دقیقاً در کنار دکمه بازگشت قرار دارد بنابراین گاهی اوقات در حین بازی از برنامه خارج می شوم. اما همه چیز شگفت انگیز است.
باید یک آموزش یا چیزی وجود داشته باشد. خیلی گیج کننده بود اینو حتما حذف میشه
برنامه ای عالی که کاملاً غوطه ور است. 1000 پازل به این معنی است که برای هر کسی که به این نوع پازل علاقه دارد این یک "باید" است. به روز رسانی های مداوم به این معنی است که بعید است هرگز خسته شوید!
بدک نیس
اعتیاد آور و چالش برانگیز تنوع زیادی از پازل.
من عاشق این برنامه بودم تا اینکه یک پازل بسیار بزرگ و بسیار پیچیده را شروع کردم. مهم نیست که چند بار قبل از خروج، "ذخیره" را فشار می دهم، همیشه هنگام بازگشت به داخل، بخش ناتمام من را از ابتدا نشان می دهد. Galaxy S4
اجرای عالی این پازل. احتمالاً روی تبلت خیلی بهتر کار می کند. در تلفن، شبکه آنقدر کوچک است که به سختی می توان مربع ها را بدون اشتباه لمس کرد. خیلی خوب است اگر حالتی وجود داشته باشد که شما را از علامت گذاری مربعی که قبلاً چیزی در آن دارد، منع کند، زیرا چاق کردن آن بسیار آسان است، مربعی که قصد نداشتید.
من دوست دارم سطوح مختلفی از دشواری وجود داشته باشد، بنابراین میتوانید تا زمانی که از پس آن بربیایید، چند مورد آسان را ایمیل کنید. با این حال، من دوست ندارم که قبل از حل کردن، به شما بگوید که تصویر چیست. بیشتر لذت این است که بفهمیم تصویر چیست.
Griddles plus در Gride کوچولو مشکلی نداشت، اما بزرگتر 3 روز صرف کرد و نتوانست آن را مانند این نوع بازی ها مرتب کند، لطفاً آن را مرتب کنید.
علامت گذاری تمام فضاهای انتخاب نشده برای تکمیل کامل خسته کننده است.
من متنفر نیستم، به نوعی درک می کنم که چگونه باید انجام دهم، این بازی را قبل از اینکه همیشه به نوعی گیر کنم، امتحان می کنم
اما یک پازل تنها برای از بین بردن زمان در اتاق انتظار عالی است. با این حال، من در حال حاضر یک بلوک بزرگ از پازلهای خراب را جمعآوری میکنم، بنابراین به جای اینکه آن را غربال کنم، آن را حذف میکنم.
بسیار محرک است واقعاً لذت می برم که چقدر این کار باعث می شود من فکر کنم. تمرین مغز عالی!
معماهای منطقی دو نیاز اساسی دارند: قابل حل بدون اطلاعات بیرونی و داشتن یک راه حل. این برنامه سرگرم کننده است، اما به عنوان یک پازل منطقی شکست می خورد. حذف نصب شد.
من نمیفهمم چطوری اینکارو کنم!!!!
برخی از تصاویر هیچ شباهتی به آیتم توصیف شده ندارند، اما همچنان سرگرم کننده هستند!
ساعت ها و ساعت های بازی، رفته است!
واقعا برنامه عالی، بهترین در نوع خودش که بازی کردم. چند بار آن را کامل کردم، سپس آنها را پاک کردم و دوباره شروع کردم، کاملاً دوستش دارم.
برای بیش از یک سال سرگرم کننده بود، اما اکنون بیش از آن شبکه کار نمی کند
من فوق العاده عاشق بازی Griddlers هستم، اما، من در حال کار با پاندا متوسط هستم و به دلایلی کار نمی کند. جایی در ستون به سمت راست 10 مربع و در ردیف 4 یا شاید 5 از انتها. من این را ناراحت کننده می دانم. من کارهای دیگری را انجام داده ام. آنها سرگرم کننده بوده اند و عالی کار کرده اند. لطفاً پاندا را بررسی کنید، من فعلاً از آن صرف نظر می کنم. متشکرم.....
خیلی سرگرم کننده و عالیه. طرحاشم متنوع و قشنگه😍
مطمئن نیستم آخرین بهروزرسانی چه کار کرده است، اما اکنون نمیتوانم یک خط فاصله ترسیم کنم. وقتی سعی می کنم آن را پاک می کند و با x جایگزین می کند. سپس باید دوباره خط بکشم و جاهای خالی بگیرم. پس از 3 بار تلاش، شاید فضاهایی را که اولین بار سعی کردم انجام دهم را پر کند. من خیلی وقته این بازی رو بازی کردم و تا آخرین آپدیت مشکلی نداشتم. اگر این مشکل ادامه داشت این بازی را حذف می کنم!
پس از به روز رسانی در دستگاه های اندروید کار نمی کند ... بسیار ناامید کننده!
قبلاً فوق العاده بود اما اکنون میخانه ها دائماً قابل مشاهده و آزار دهنده هستند. چاره ای جز حذف از دستگاه های من نیست. میخانه ها فضای بیش از حد روی صفحه را اشغال می کنند و بازی روی صفحه نمایش کوچک شده جالب نیست
پازل های سفارشی به شما این امکان را می دهند که با چندین راه حل پازل بسازید و این ابزار را بسیار بی معنی می کند.
من تاکنون فقط چند پازل انجام دادهام، اما قبلاً با دو پازل روبرو شدهام که چندین پاسخ داشتند. از جنبه مثبت، بازی هر دو پاسخ را تشخیص داد.
چرا پاسخ پازل در عناوین است؟ لنگ!!!
Christmas Story: Elf Adventure Full 2019 Educational zeqj
تن از پازل را انتخاب کنید! این بازی را کاملا دوست دارم. از زمانی که منتشر شد و شکایتی نداشت!